lördag, november 18, 2006

to My big surprise

Visste ni att Michel Jackson är 48 år? Det visste verkligen inte jag. Tydligen har han haft en omtalad come-back-show här i London som, enligt Aftonbladet.se, dominerat Londons nöjesvärld. Detta är något som jag har varit helt omedveten om, vilket visar hur lite uppdaterad jag är på vad som händer i staden där jag bor. Casino Royale hade t.ex. premiär här i veckan och jag var helt ovetandes. Jag får börja läsa Time-Out (något slags nöjes-magasin).
Att han är 48 år! Jag är fortfarande chockad. Det enda man kan göra är att stämma in med vad Robbie Williams sjunger i sin nya hit Rudebox (som alla verkar hata):

"Jackson looks a mess, YES"

7 kommentarer:

Anonym sa...

jag gillar faktiskt "Rudebox". robbie kan sjunga allt, och gör det bäst. Jazz, topplistehittar, rpp-hipphop el street eler var det nu "Rudebox" är för nåt, men bra är han! Jag vet att de är stenålders, men Pet Shop Boys som jag faktiskt alltid gillat i smyg (passar inte riktig med den sofistikerat avancrade musikimage jag försökt att ha utåt) är med och hjälper till. Coming up på önskelistan till jul!

Anonym sa...

Jag hade inte heller någon aning om att han var 48 heller men det skulle man ju kunna tänka sig... eller hur?
Har inte hört den låten så jag kan inte uttala mig om det
puss

Annika sa...

Jag kan bara meddela att min värdfamilj satt tysta med öpnna munnar i 5 min och hotade med att slänga ut mig när jag sa att jag gillade Rudebox.

Anonym sa...

48 år de va inte illa, de skulle man inte kunna tro att de döljde sig där bakom
puss

Anonym sa...

När ska hans näsa kollapsa? Ibland ligger jag vaken om nätterna och funderar på det.

Anonym sa...

jo de vore ju så dags nu tycker ja, de va ju ett tag sen sist

Anonym sa...

Ojoj... jag läser dina inlägg men jag är sunkig på att kommentera.. så nu tänkte jag pröva.
Vi får se hur det går...
Jag klickade på länken.. och på den översta bilden av michael ser det ju ut som att näsan håller på att växa ut igen.. underlig syn..
Rudebox har jag faktiskt inte heler hört.. och av reklamen (för robbies CD som gick på SKOGS-TV(!))att döma så lät det som en väldigt aggresiv låt... KRAM!