onsdag, november 15, 2006

My christmas host

Woho! Vänta, lite nu. Här lämnar man landet för några månader och vad händer? Jo, SVT har valt Ingvar Oldsberg till julvärd.
De börjar med att ta bort Arne, vilket är hemskt i sig, men de behöver ju inte göra saken värre för det. Men det verkar som om det är SVTs mål. Efter att alla blev så besvikna efter Arne så tänker de ha de sämsta mest impopulära ulvärdarna det hittar, tills folk slutar titta på Kalle Anka. De försöker ta bort en redan djupt ingrodd svensk tradition.
Se bara tillbaka på de senaste åren. Okej, det började bra med Lotte Bromé. Hon är en fin människa. Men sedan blev det värre. Ernst Kirchsteiger. Alltså han är ju bara ett skämt. Ett stort j*vla skämt. Och sedan Blossom Tainton, som är så översympatisk i tv så att man tror att hon fejkar bara för att bli känd. Och få vara med i korsord i IcaKuriren och komma in på Café Opera (om hon nu gör det).

Vart finns alla de fina tv-personligheterna när SVT väljer julvärd? Här är min lista på vilka jag helst skulle se som julvärd.

  1. Fredrik Lindström
  2. Anders Lundin
  3. Kattis Ahlström
  4. Anders Jansson och Johan Wester (Hipp Hipp)
  5. Kristofer Lundström (från Kobra)

Samt en lista på vilka som, om möjligt, skulle kunna göra julen värre.

  1. Shirley Clamp
  2. Christer Sjögren
  3. Lasse Holm
  4. Bengt Asterlind (från Hajk)
  5. Bosse Bildoktorn

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker inte oldsberg är så farlig... han är lite små mysig som arne var.... det finns goda chanser för att han lyckas! Fast fredrik vore ju guld!

Anonym sa...

Nej! Ernst Kirchsteiger äger ju rutan, annika! hur kan du säga något sådant om honom.
puss o kram

Anonym sa...

Vem är Oldsberg? Ska man kanske veta det? hehe...
Jag röstar på Fredrik!
puss

Annika sa...

Han från "På spåret"

Anonym sa...

jag tycker han är lite småmysig!!
Fast Bosse bildocktorn vore ju en hitt! Kalle skulle verkligen bli något speciellt med honom i rutan! Sämst var ändå blossom Jävla hurtbulle!!
puss

Anonym sa...

Aha, är det han... Det tycker jag inte var så illa om han skulle vara julvärd! Han är nästan lite lik Arne Weise, eller?
puss