söndag, augusti 20, 2006

Brought to you by Gizmo.

Äntligen kan jag blogga från min bärbara lilla dator. Han heter Gizmo, min dator. Vi får väl se (Gizmo och jag) om jag kommer kunna blogga från honom. Hittills har det varit svårt....men det som lever får se. Nu ska jag lägga över alla Scrubs-avsnitt till gizmo så att jag kan bli mer besatt av det i London.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Älskade vän, granne och Scrubs-återgivare!
Jag har nu för första gången landat på din alldeldes utmärkta blogg. Bra jobbat tjejen! Det känns tryggt att ha denne digitala brygga mellan din ö och hemma i lilla Sverige.

Jag vet att vi har diskuterat detta men jag tycker ändå att Gösta skulle vara ett fint namn på datorn. Vad hände med 2Pac?! Vad sägs som Gösta 2Pac Gizmo? Over and out från The Girl NExt Door (du vet vem)

Anonym sa...

jag vill bara lägga till att 2Pac är ett outstanding namn och (jurist som jag är) jag tror inte att man byta hur lätt som helst på bärbara. Den lystrar (det är ett gammalt ord som vi 50+ - are använder när vi vill säga reagerar via hörseln) ju redan till det namnet och mår säkert inte bra att behöva byta . 2Pac är ju bara ett litet barn på ett par månader!
Det är uppenbart att det här är en fråga som engagerar hela Per Hörbergs Väg och jag funderar på at tvi nog ska starta ngn form av aktionsgrupp för att få behålla namnet (ett sätt att effektivt tvinga fram 2Pac - namnet vore ju att lägga sig på Pär Hörbergs Väg på morgonen den 24:e och effektivt förhindra varje försök av en taxi att ta sig iväg till Arlanda!)/DAD

Anonym sa...

Då din dator inte har växt upp i ett hårt ghetto, rappat om rasmotsättningar eller blivit nedskjuten av rivaliserande gäng passar namnet 2pac honom/henne/den ngt vidare.

Gizmo låter bara för mesigt och inte alls som den hyper-duper megadator han/hon/den är.

Alla mäktiga maskiner har namn som slutar på -tron, vilket alla som spenderade början av 90-talet tittandes på tecknadaction vet.

Där för vill jag slå ett slag för GIZMOTRON! (vilket ger din dator lite mer pondus) samtidigt som jag planerar hur jag ska kedja fast mig på gatan...

Anonym sa...

Jag tycker att Gizmo är ett jättefint namn, och jag stöttar dig vilket beslut du än tar i den här världsomvälvnade frågan, men du inser väll hur lycklig din dator skulle bli om den fick heta TOVE!!! Moahaha
puss